Uue õppeaasta algus

Avaldatud

„Kõik sagivad juba hommikul vara, vanemad närveerivad, kooli jõudes on kõigil kiire, kas see, kes just minust mööda ruttas, oli õpetaja või õpilane, ema kohendab juba mitmendat korda pluusi, isa ei pane kaamerat ka sekundiks käest ära, õpetaja klassi ees on õhetav. See kõik peab tähendama seda, et ka mina peaksin ju närvis olema. Juba mind kuhugi viiakse, keegi väga suur õpilane haarab mul käest, õpetajat ma enam ei näe, ema ja isa on kadunud aulasse teiste vahele ära. Mul hakkabki hirm ja mu jalg väriseb. Ma istun kõigi ees, tähtsad onud räägivad midagi mikrofoni sisse, ema nutab, isal on ikka kaamera käes ja ta vist näitab mulle, et ma jalad kokku paneksin.“ Umbes nii näeb läbi esimesse klassi minejate laste silmade välja esimene koolipäev. Teiste jaoks on ta peaaegu samasugune, kuid kindlasti iga uue õppeaasta algus on põnev. Tee on tuttav, kuid teeolud on muutunud ja muutuvad pidevalt.

Ilusat uut õppeaasta algust!

IMG_1145
IMG_1155

Kategooriad: Uudised